Të gjitha kategoritë

RRETH NESH

Vendndodhja: home>Rreth nesh

Prezantim i shkurtër

20190402051337506
20190402052226239

ZhongLong Materials Limited ka qenë e specializuar në pigmente që nga viti 2005, si dhe markën CLAYDE®. Zyra në Singapor, Hongkong, Foshan, Changsha, Shanghai.

Përfshirë produkte me pigmente komplekse inorganike me ngjyra- (MMO) dhe pigmente qeramike, me cilësi të lartë, oksid hekuri, dioksid Titaniumi, jeshile oksid kromi, ultramarines etj.

Me ekipin R&D me përvojë, Aftësi të Forta Prodhimi, Kërkime të Reja për Orientimin e Tregut dhe Propozime të Zgjidhjeve të Produkteve dhe Ekipin Profesional-Operim të Eksportit.

Me pajisje të përparuara dhe të shkëlqyera të testimit, menaxhim të rreptë në kontrollin e cilësisë për të siguruar produkte të besueshme me performancë të lartë.

Produktet ZhongLong janë pritur mirë në Evropë, Amerikë, Azinë Juglindore, Afrikën dhe tregjet e Lindjes së Mesme etj. Vërtet duke u zgjeruar në të gjithë botën.