Të gjitha kategoritë

Tregjet dhe industritë

FURNIZIMI NGJYRA QERAMIKE Ngjyra.

ZhongLong ofron pigmente qeramike me cilësi të lartë, okside hekuri, dioksid kromi dhe titaniumi, nën markën CLAYDE®.

20190403094853620

Produktet e ZhongLong janë të qëndrueshme, të qëndrueshme, të qëndrueshme dhe të lehta për tu shpërndarë.

20190403094928333

Departamenti Teknik është i gatshëm të ofrojë zgjidhje në përputhje me aplikimet specifike ose çdo informacion tjetër të produktit.