Të gjitha kategoritë

Tregjet dhe industritë

Pigmente me ngjyra për industritë e bojrave dhe veshjeve

PIGMENTET E PERFORMANC HIGHS S HIGH LART NERN CLAYDE® TAND MIR ZHVILLOHEN SPECIFIKISHT P FORR industritë e bojrave dhe veshjeve dhe përmbushin kërkesat për cilësinë më të lartë.

20190403093821379

Pigmentet CLAYDE® janë zënë mjaft në industritë e bojës dhe veshjes për shumë vite.

Një shumëllojshmëri e aplikacioneve të tilla si emulsioni, bojërat dekorative, industriale, veshje pluhuri, veshje spirale, veshje automobilistike, mbrojtje nga korrozioni në dru dhe veshje mobiljesh.

Për industritë e bojës dhe veshjes, cilësia e pigmentit që kërkohet është shumë më e lartë se industritë e tjera. Pra, ZhongLong ka zhvilluar një linjë të veçantë produkti për të përmbushur kërkesat me cilësi të lartë. Kryesisht përdoret për performancë të lartë dhe pigmente specifike në tregjet me kosto më efektive gjithashtu.

Departamenti ynë Teknik ofron mbështetje teknike në të gjithë botën në fushat e aplikimeve të industrive të bojës dhe veshjes.

ZhongLong punon ngushtë me klientët për të kuptuar kërkesat e tyre specifike për të ofruar zgjidhje të personalizuara.