Të gjitha kategoritë

Tregjet dhe industritë

ZhongLong është një prodhuesi kryesor i pigmenteve në industrinë e ndërtimit.

Forca e lartë e ngjyrosjes së oksideve të hekurit dhe pigmenteve të oksideve të kromit përdoret për të dhënë një pamje estetikisht të këndshme të materialeve të ndërtimit të tilla si betoni i hedhur në vend, përbërësit e betonit të hedhur paraprakisht, pllakat e çatisë së betonit, shtrirësit dhe asfalti.

Produktet jashtëzakonisht të lehta dhe të qëndrueshme ndaj motit në varësi të fushës së aplikimit, të disponueshme në pluhur, pigment kompakt të slurit dhe forma grimcuar. Gama e ngjyrave përfshin Reds, Yellows, Blacks, Greenens, Browns dhe Portokalli me një larmi nuancash.

20190403095434290

20190403095454920