Të gjitha kategoritë

Tregjet dhe industritë

Ne prodhojmë një shumëllojshmëri të pigmenteve inorganike komplekse që mund të përmirësojnë pamjen, qëndrueshmërinë, stabilitetin termik dhe rezistencën kimike të produkteve të përdorura në kërkesat e konsumit dhe mjediset industriale.

Produktet e pigmenteve inorganike me performancë të lartë të CLAYDE të përdorura në aplikimet e qelqit janë formuluar në mënyrë unike për të siguruar mundësi miqësore me mjedisin. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të performancës CICP të formuluar për bojëra për shtypjen e xhamit automobilistik, bojëra për shtypjen e qelqit arkitektonik dhe bojëra për shtypjen e qelqit të pajisjes.

20200528111127604
20200528111151796
20200528111208802
20200528111226318
20200528111243491
20200528111304655