Të gjitha kategoritë

Tregjet dhe industritë

Pigmente për ngjyrosjen e plastikës

Pigmenti i përdorur për ngjyrosjen e plastikës me karakteristikat kryesore si më poshtë:

-Shpërndarje e lehtë

-Qëndrueshmëri e lartë termike

-Qëndrueshmëri e shkëlqyeshme e dritës

-Rezistencë e mirë ndaj motit

-Jo migrim

20190403095901905

Një gamë e plotë e pigmenteve CLAYDE® të përdorura në plastikë që plotësojnë të gjitha ato kërkesa.